Wilt u een taxi naar haaksbergen bestellen, of staat u in Delden en zoekt u een taxi naar Hengelo?
Neem direct telefonisch contact met ons op, we komen zo snel mogelijk naar u toe of zetten uw rit bij ons in de ritplanning.We zorgen voor een comfortabele taxi van of naar haaksbergen, in onze moderne taxi’s binnen ons nieuwe wagenpark. We zorgen op die manier voor een ontspannen rit, die iets minder dan een kwartiertje in beslag zal nemen. We rijden u vanuit Hengelo naar iedere gewenste bestemming in haaksbergen, of halen u daar op voor een rit naar Hengelo.

Taxi van Hengelo naar Haaksbergen

Maakt u gebruik van een taxi van Hengelo naar haaksbergen of andersom? We rijden in de meeste gevallen over de Haaksbergerstraat, omdat dit de snelste route oplevert. Gaat het u om een bestemming in de binnenstad van Hengelo of haaksbergen en blijkt de route binnendoor een betere keuze?
Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de verschillende routes en zorgen voor een efficiënte rit die u een scherp tarief op zal leveren. Op die manier zorgen we voordelig voor een taxi tussen Hengelo en haaksbergen, terwijl u volledig ontspannen op de plaats van bestemming aan zal komen.

Scherpe tarieven voor regiovervoer naar Haaksbergen

We rekenen scherpe tarieven voor ons regiovervoer tussen Hengelo en haaksbergen, terwijl u kunt rekenen op een moderne sedan voorzien van alle luxe, of een comfortabele taxibus waar u met een groep in kunt stappen.Wilt u direct een taxi van Hengelo naar haaksbergen of andersom bestellen, of wilt u meer informatie ontvangen over ons wagenpark en de tarieven? Neem vrijblijvend contact op, 074-8200242 we horen graag van u.

1
Jaren ervaring
1
Vaste klanten
1
Ritten per jaar