Taxi Delden Schiphol

 Er zijn meerdere manieren om naar Schiphol te reizen. U kunt ervoor kiezen om zelf met de auto te gaan,  Maar het feit blijft dat het vaak erg lang zoeken is naar een geschikte parkeerplek op Schiphol, als u al een plekje op loopafstand van uw vertrekhal weet te bemachtigen. Bovendien betaalt u de hoofdprijs voor het parkeren. Het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en daarnaast ook niet prettig wanneer u veel bagage bij u heeft. Bespaar uzelf frustraties en ergernissen en neem een taxi naar Schiphol! Ook voor vervoer van en naar Schiphol hebben wij namenlijk een scherp geprijsd aanbod:

  • Een vast, voordelig taxi tarief van Delden  naar Schiphol
  • Van voordeur naar vertrekhal al vanaf € 199

U wordt door onze chauffeur netjes voor de ingang van uw vertrekhal afgezet en hoeft zich dus geen zorgen te maken of u uw vlucht wel haalt. Zo kunt u met een ontspannen gevoel het vliegtuig instappen!

 Uw aankomst op schiphol
Wij houden voor u in de gaten wanneer de vlucht aankomt. Na aankomst verwachten wij dat u tijdig onze chauffeur ontmoet op de afgesproken plek.

 Arriveert u eerder of later?
Arriveert u onverhoopt op een ander tijdstip of komt u met een andere vlucht? Stel ons a.u.b. op de hoogte zodat wij u tijdig kunnen ophalen.

Taxibus Schiphol
Naast een aantal luxe Sedans bezitten wij een taxibus voor groepsvervoer. Deze is geschikt voor maximaal 8 passagiers.