TAXI TARIEVEN VOOR REGIO HENGELO EN DAARBUITEN

VASTGESTELDE RITPRIJS

Jouw voordelige ritprijs wordt bepaald door:

Start-tarief

€ 3,15

Aantal kilometers keer

€ 2,35

Aantal minuten keer

€ 0,35

METERPRIJS LOKALE TAXIRIT

In Hengelo en omstreken worden de ritten over het algemeen gereden volgens het taximetertarief. Wanneer je online of via de app jouw rit boekt, is het bij Taxi Black Cab mogelijk om tegen een vast laag tarief te reizen.

De prijs voor de taxirit wordt berekend met behulp van de volgende factoren: een starttarief, de afstand en de tijdsduur. Al deze tarieven zijn vastgelegd in de taxiwet door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

WACHTTARIEF

De chauffeur kan, voor aanvang van de rit, een wachttarief in rekening brengen wanneer dit is afgesproken. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten wanneer een vergadering uitloopt of wanneer je naar verschillende bestemmingen wilt gaan en de chauffeur op de tussenbestemmingen moet wachten. Het wachttarief bedraagt € 40,00 per 60 minuten.

TAXI PRIJZEN VERGELIJKEN

De tarieven moeten aan de buitenkant van de taxi goed leesbaar zijn. De tarieven staan op een tariefkaart, die achter één van de ramen van de taxi is geplakt. De kaart moet ook in de taxi goed leesbaar zijn.

 

WIL JIJ, NET ALS ONZE ANDERE REIZIGERS, OOK TEGEN EEN VAST LAAG TARIEF REIZEN?

Taxi 1 t/m 4 personen

Taxi 1 t/m 4 personen

Taxi van 5 t/m 8 personen

Taxi bus van 5 t/m 8 personen

Start tarief:

€ 3,15

Start tarief:

€ 6,45

Km tarief:

€ 2,35

Km tarief:

€ 2,95

Minuut tarief

€ 0,40

Minuut tarief:

€ 0,35

Wacht tarief

€ 40

Vaste tarieven

BETAAL NOOIT TEVEEL

Wij hanteren aantrekkelijke vaste tarieven voor bestemmingen buiten regio Den Haag (van regio Den Haag en vice versa). Wilt u weten wat deze tarieven zijn dan kunt u ze vinden op vaste tarieven pagina. Ook kunt u bellen, mailen of simpelweg een Whatsapp bericht sturen. Lekker handig! Toch?

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon met specificatie van de ritprijs nodig? Geen probleem. Wist u dat wanneer u per credit card of pin betaalt, kunt u zelfs digitaal een bon/factuur per email ontvangen. Handig!

Boek online

MAKKELIJK & SNEL

Boek uw taxirit online en profiteer niet alleen van een korting, maar weet ook meteen wat u bij de desbetreffende rit gaat betalen. Afrekenen doet u achteraf, na de rit. Lekker makkelijk, snel en goedkoop. Mocht u er niet uit komen, neem dan contact op per mail, telefoon of via Whatsapp.