INDIVIDUELE LEERLINGENVERVOER, VEILIG NAAR SCHOOL

Dagelijks verzorgen wij leerlingenvervoer in Hengelo voor kinderen van en naar hun speciale scholen. Deze kinderen hebben vaak speciale aandacht nodig en die krijgen ze van onze chauffeurs. De chauffeurs zorgen ervoor dat de kinderen veilig en gezellig naar school gereden worden. Zowel binnen Hengelo als daarbuiten.

Taxi Black Cab verzorgt op maat individuele leerlingenvervoer van huis naar school en weer terug. Wij hebben jarenlange ervaringen met het vervoer van leerlingen van en naar school. Onze centrale bespreekt met u de kortste route naar school en de voordeligste tarief. Tevens komt onze chauffeur vooraf kennis maken met u en uw kind zodat uw kind weet welke chauffeur hem of haar komt ophalen.

U kunt het vervoer van uw kind op eigenkosten regelen of de gemeente besluit of uw kind in aanmerking komt voor scholierenvervoer. Voor informatie en mogelijkheden met betrekking tot scholierenvervoer neemt u contact op met ons via 074 82 002 42 of het contactformulier.

 

SCHOOLREISJES & EXCURSIES

Taxi Black Cab heeft ruime ervaring in het vervoeren van leerlingen voor allerlei doeleinden; leerlingenvervoer is een specialiteit van ons. Zo rijden we vaak scholen voor schoolreisjes in het basisonderwijs en excursies voor het voortgezet onderwijs. Ook voor werkweken kunt u bij ons terecht.

1
Jaren ervaring
1
Vaste klanten
1
Ritten per jaar